Webontwikkeling - SEO - eCommerce

NiSH bouwt ook Internet toepassingen en websites. Dit omvat heel wat meer dan het louter ontwerpen en programmeren van de site zelf. Alles start bij een goede brainstorm sessie en grondige planning.

Welke boodschap wil u communiceren via de site? Wat is uw doelpubliek? Hoe sterk wil u zich profileren op het web? Wil u starten met een e-shop? etc.

Na grondige analyse van de resultaten van dit denkproces en het opstellen van een eerste structuur volgt het grafische ontwerp om de look & feel van de site te bepalen. Dit wordt steeds op maat van uw noden en binnen het kader van uw huisstijl ontwikkeld. Pas na finetunen van de grafische stijl wordt de site geprogrammeerd (eventueel met content management systeem), opgevuld met de nodige content en online geplaatst na uw finale goedkeuring.

In deze laatste stap wordt ook speciale aandacht besteed aan inschrijving bij de verschillende zoekmachines.

Office Integratie - Software op maat

Als bedrijfsleider wil u de beste software voor uw bedrijf. In standaard software ontbreekt soms echter de vloeiende integratie met de pakketten die reeds in uw bedrijf circuleren. Op die manier is het gebruik van de verschillende pakketten samen niet altijd even gebruiksvriendelijk.

In samenwerking met uw personeel en de leveranciers van pakketten, zoeken we naar een manier om het dagdagelijks gebeuren zo vlot mogelijk te laten verlopen

Op basis van onze ervaring in de bedrijfswereld weten we wat levensnoodzakelijk is voor een succesvolle onderneming : flexibele software.

Ervaren IT-adviseur - Consultancy

NiSH consultants dragen bij tot het realiseren van de doelstellingen van hun klanten dankzij doorgedreven ICT expertise.

Onze mensen komen bij u ter plaatse om bij te dragen in uw projecten.