Bedrijfsomschrijving NiSH

NiSH is een 100% Belgisch informaticabedrijf uit Mechelen, dat zich toespitst op webontwikkeling, software op maat en consultancy binnen een Microsoft omgeving. Opgericht in 2000 en na voorzichtige groei, hebben wij reeds succesvolle projecten gerealiseerd bij klanten en staan wij ook regelmatig informaticabedrijven bij, bij de realisatie van IT projecten.

Webontwikkeling - SEO - eCommerce

  • Meli
  • Stoopen en Meeus
  • Customs4Trade

Office Integratie - Software op maat

  • Alpheios
  • Brusselmans
  • Bosch BENELUX / NORDIC

Consultancy

  • Fluxys
  • Delta Nutsbedrijven(NL)
  • Eni - Distrigas

Bovendien erkent Microsoft ons professionalisme door ons als een van de eerste in België het ‘Microsoft Certified Partner’ label te mogen gebruiken.

Onze Missie

De missie van NiSH bestaat erin om IT van topkwaliteit beschikbaar te stellen voor zowel KMO's als multinationals en daarbij onze klanten te ontlasten van IT technische problemen zodat ze zich kunnen focussen op hun eigen kern activiteiten.

NiSH slaagt er in deze missie te volbrengen door kwalitatieve oplossingen op maat te bedenken. Kwaliteit en de daarbij horende klanttevredenheid zijn voor ons uiterst belangrijk.

Kurt Descamps

Als IT consultant in diverse sectoren heeft Kurt reeds meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Sinds 2000 bundelt hij z'n krachten met Peter Brems om naast de top 1000 bedrijven ook de KMO's hun diensten aan te bieden.

Kurt vindt klanttevredenheid, een gedegen project aanpak en goede communicatie belangrijk in het uitvoeren van projecten.

Binnen NiSH is Kurt verantwoordelijk voor het klantencontact, de opvolging van de projecten en eveneens is hij ook actief als analyst voor enkele projecten.

Zo behoudt hij de voeling met de voordurend veranderende markt.

Kurt heeft een natuurlijke interesse in alles wat met databases en .NET te maken heeft.

LinkedIn Kurt Descamps

Peter Brems

Peter is co-founder van NiSH en reeds jaren actief als consultant. Hij is gespecialiseerd in application development en MS-SQL Server.

Na een éénjarige opleiding aan de Universiteit Antwerpen in 2009 mag hij zich Certified Project Manager noemen. Peter streeft eerder naar kwaliteit dan kwantiteit en zal steeds in overleg gaan voor de beste oplossing.

Binnen NiSH is Peter verantwoordelijk voor het administratieve luik binnen de onderneming en staat hij onze technische profielen bij met raad en daad waar nodig.

Peter heeft een natuurlijke interesse in zowel Microsoft als Apple technologie.

LinkedIn Peter Brems